Master Vocal Leadership

In januari 2019 heb ik na een studie van 2,5 jaar aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg het diploma Master Vocal Leadership behaalt. Het praktijkexamen bestond uit een concert met mijn afstudeergroep en uit een repetitie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Op 12 januari heb ik een concert georganiseerd in het Pakhuis. Met 12 zangers en zangeressen heb ik het afgelopen half jaar gerepeteerd aan een viertal nummers. Dit hebben wij gepresenteerd aan het publiek en ook waren er nog andere gastoptredens. Het tweede praktijkgedeelte was een repetitie met Docent Muziekstudenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. 

Ik kijk met veel plezier terug naar het concert in het Pakhuis! Het was een hele mooie avond! 

Op 28 februari heb ik mijn diploma opgehaald in Tilburg! Super blij dat ik geslaagd ben! 

 

Share This