Expertise

Ik werk als pianodocent, dirigent, muzikant en ortho-agogische muziekbegeleider. Wilt u mijn volledige CV bekijken, klik dan hier om mijn CV in PDF-formaat te downloaden.

Pianodocent

Vanaf september 2012 geef ik pianoles. Deze pianolessen geef ik aan huis of bij de leerlingen thuis. De lessen stem ik af op wat de leerling wil. Daarbij kun je denken aan notenschrift en noten lezen, akkoordenschema’s, improviseren en traditionele klassieke pianoles. Ik vind het belangrijk om de creativiteit van de leerling te stimuleren. Dit kan resulteren in het bedenken van eigen liedjes door de leerling, waarin ik ze begeleid. Een keer per jaar organiseer ik een voorspeelavond, waar de leerling aan mee mag doen.

Dirigent

Op dit moment ben ik muzikaal leider van diverse koren. Met veel plezier begeleid en dirigeer ik de groepen. Ook arrangeer ik muziekstukken voor de koren. In juni 2016 heb ik de opleiding Dirigent Licht Vocaal (DLV) gevolgd in Utrecht.In september 2016 ben ik begonnen met de Master ‘Vocal Leadership’ op Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.
Deze opleiding is in samenwerking met the Royal Academy of Music Aarhus/Aalborg in Denemarken. Het docententeam bestaat uit Merel Martens, Jim Daus Hjernoe (DK), Peder Karlsson (SE), Jesper Holm (DK), Marlou Vriens, Freek Koopmans en Tijs Krammer.

Vanaf juni 2015 begeleid en dirigeer ik popkoor PUUR te Benningbroek.  In september 2015 ben ik begonnen bij Tight Formation, een interkerkelijk popkoor.
Sinds augustus 2017 dirigeer ik popkoor Cheezzz in Alkmaar.  In maart 2018 ben ik begonnen als dirigent bij Seniorenkoor de Mare in Alkmaar. Ook ben ik in december 2018 begonnen bij popkoor She Sings

Website PUUR: http://popkoorpuur.nl/
Tight Formation: http://www.kerkdeweere.nl/index.php/koren/tight-formation
Popkoor Cheezzz: http://www.popkoorcheezzz.nl/ 

She sings: https://shesings.nl

Muzikant

U kunt mij ook boeken als muzikant/pianiste. Te denken valt aan een projectorkest, begeleiding van vocalisten en instrumentalisten.

Ortho-agogische Muziekbegeleider

Naast de opleiding Music in Society heb ik de tweejarige post HBO opleiding Orthoagogische Muziekbegeleiding gevolgd in Alkmaar.
Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij de GGZ NHN. De doelgroep waar ik OMB heb leren toepassen bestond uit een groep mensen met een depressie, bipolaire stoornis en/of psychoses. Het was een geweldige ervaring om mee te maken wat voor positieve werking muziek heeft op mensen met een psychische stoornis.
Op dit moment begeleid ik twee cliënten met de OMB werkwijze.

Recente reacties

Archief

Share This