Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Valentijnsconcert She Sings met gastoptreden Hi5

februari 14 @ 20:00 - 22:00

€12,50

Op 14 februari 2020 zal She Sings een concert geven. De afgelopen tijd heeft Popkoor She Sings veel mooie nummers ingestudeerd voor dit optreden.

Tijdens dit concert zal Vocal Group Hi5 ook aanwezig zijn. Zij zullen een gastoptreden verzorgen tijdens het Valentijnsconcert op 14 februari 2020 in de PKN kerk in Wognum.
“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, dit is zeker van toepassing voor de mannen van Hi5. Vanaf 1990 maakten zij ongeveer 20 jaar onderdeel uit van a cappella zanggroep Moonliners. In de daarop volgende jaren waren zij actief bij diverse zang en toneel groepen. In 2018 zijn de mannen bij elkaar gaan zitten en is het plan gesmeed om de draad weer op te pakken. Het enthousiasme is nog volop aanwezig en al snel was een lijst met mogelijke nummers gemaakt. Daaruit hebben ze een selectie gemaakt. Ondertussen zitten de eerste nummers er goed in en staan ze te popelen om ze aan publiek ten gehore te brengen. Hi5 vindt het geweldig om op Valentijnsdag tijdens het concert van She Sings de a capella zangkunsten te mogen vertonen.
Een Hi5 van Gerard Schipper, Jeroen Besseling, Paul Bleeker, Ronald Overboom en Ron Bleeker
Wilt u ons concert bijwonen, reserveer dan nu alvast uw kaart(en).

 

Gegevens

Datum:
februari 14
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Protestante kerk Wognum
Raadhuisstraat 15
Wognum, Noord-Holland 1687 AH Nederland
+ Google Maps